Vienmēr svaigs un aktīvs - VAPIANO BLOGS.

Vapiano rudens SEZONAS ĪPAŠIE PIEDĀVĀJUMI

sezonas īpašie ēdieni

Vapiano ēdienkartē jaunas rudens garšas! Lapas sāk pamazām mainīt krāsu un gaiss kļūst dzirkstošāks, savukārt Vapiano virtuvē jūtama lielāka rosība. Mūsu jaunie rudens ēdieni ir patiesa bauda Tavām garšas kārpiņām, un mēs ar nepacietību gaidām iespēju Tev tos pasniegt! Īpašo ēdienu centrā ir rudens karalienes-gailenes, ko izgaršosi gan pastā, gan picā un risotto. Tāpat ir laiks nomainīt aperolu, jo šo sezonu iezīmē arī divi jauni kokteiļi – Canonita Spritz un Passionfruit Spritz! Ietin sevi siltā šallē un nāc uz Vapiano, lai izbaudītu šos rudens meistardarbus!

Nāc un izbaudi rudeni Vapiano!

Risotto-di-Nobile

Risotto di Nobile – gaileņu risotto, pārsteidzoši bagātīgs un krēmīgs, piedāvā sezonas garšas sajūtu katrā kumosā. Risotto cienītājiem noteikti jāizmēģina!

sezonas īpašie ēdieni

Pizza di Nobile – pica ar gailenēm ar bekonu, mocarellas sieru, sarkanajiem sīpoliem, olu, Bešamel mērci un pētersīļiem. Fantastisku garšu kombinācija vienā ēdienā!

sezonas īpašie ēdieni

Pasta di Nobile – krēmīga gaileņu pasta. Gailenes – rudens delikatese, ir mūsu sezonas īpašās ēdienkartes karaliene. Ēdiens, kurā nevainojami pagatavotas gailenes dejo krēmīgā mērcē kopā ar perfekti izvārītu al dente pastu, ir katra gardēža rudens sapnis!

Apskati visu mūsu ēdienkarti un atrodi savus nākamos iecienītākos ēdienus. Ēdienkarti atradīsi ŠEIT.