Vienmēr svaigs un aktīvs - VAPIANO BLOGS.

Vapiano restorānos mums patīk svaigas lietas, tādēļ arī pasta, kuru jūs baudāt mūsu restorānos ir paštaisīta un svaiga. Mums tā ir vairāk kā tikai pasta - tā ir mīlestība, kurai cauri vijās visdažādākās garšas. Mēs pievēršam īpašu uzmanību produktu svaigumam un kvalitātei, tieši tapēc mūsu atpazīstamais sauklis ir ‘’Vapiano- Svaiguma nams’’.

Mūsu Vapianisti ir tie, kuriem varam pateikties par to, kāds Vapiano ir šodien. Mēs esam lepni par mūsu izcilo Vapiano komandu, kura savu darbu dara ar mīlestību. Kas ir Olīva, Vapianists, Zvaigzne vai Superzvaigzne, un kāda ir to atšķirība?

Nav nekā aizraujošāka, kā nogaršot jaunus ēdienus un atklāt sev pilnībā jaunu garšu pasauli. Šajā sezonā Vapiano piedāvā atklāt pilnībā jaunu veselīgo un vegānisko ēdienu ēdienkarti, kurā patiesus garšas piedzīvojumus atklās kā veģetāro ēdienu cienītāji, tā gaļas draugi. Plašāk par ēdieniem Tev pastāstīs Vapiano produktu kvalitātes un apmācību vadītāja Mari Līsa Musta.

Mēs mīlam itāļu desertus tikpat ļoti kā tu, tāpēc pienācis laiks pagatavot skaistās Itālijas iecienīto desertu. Runāsim atklāti, vai tu vispār zini, ko tulkojumā nozīmē Panna Cotta? Mūsu kompaktajā Desertu ceļvedī ir atbildes uz šo un vēl citiem jautājumiem. Un tas vēl nav viss. Deserti vienmēr ir svaigi un mājās gatavoti.

Pirmo reizi Amanda Vapiano apmeklēja Nīderlandē. Viņa bija patīkami pārsteigta par burvīgo atmosfēru un gardo ēdienu. Uz brīdi viņa nodomāja par to, kā būtu strādāt tādā vietā, kā Vapiano, tobrīd gan neaptverot to, ka vismazākās domas zemapziņā var piepildīties.

Vispasaules picas dienā tiek atzīmētas šīs krāsnī ceptās plātsmaizes uzvaras gājiens pasaulē. Katrā īstā picā iederas bagātīgi daudz siera un sulīga mērce. Šī ir diena, kad ar mierīgu sirdi kopā ar draugiem vai ģimeni vari baudīt šo pasaulē ikoniskāko ēdienu.